Organisatie

Visie & Doel

Shaolin Kungfu Instituut Tinpo gelooft dat iedereen ongeacht de lichamelijke conditie, leeftijd of geslacht de mogelijkheid moet krijgen om te sporten. Wij bieden op dit moment trainingen aan in Arnhem en Nijmegen, wij zijn van plan in de toekomst fors uit te breiden met meerdere vestigingen en diensten. Door de expertise die we in de afgelopen jaren hebben vergaard en de capaciteit is het mogelijk om betaalbare trainingen, workshops en demonstraties van hoge kwaliteit voor verschillende personen en instanties aan te bieden. Ons doel is dan ook om Kung Fu te promoten en zoveel mogelijk mensen aan het sporten te krijgen, want sporten is erg leuk en dat bewijzen we! Jaarlijks organiseren we vele evenementen, geven we talloze workshops en verzorgen daarnaast ook nog demonstraties voor onze opdrachtgevers en partners.

Shaolin Kung Fu Lessen

Bent u benieuwd wat Shaolin Kung Fu is? Twijfel niet langer en kom langs om gratis mee te doen met onze training. Ervaring in vechtsport of zelfverdediging is niet nodig, want wij nemen de tijd om alles vanaf de basis aan te leren. Voor de Shaolin Kung Fu lessen, klik hier.

Vereniging: Shaolin Bond Nederland

Shaolin Kungfu Instituut Tinpo is aangesloten bij de Shaolin Bond Nederland (SBN) en daardoor rijkserkend door het NOC*NSF. Shaolin Bond Nederland is een overkoepelend orgaan van aangesloten Shaolin en martial arts scholen. Door het regelmatig organiseren van workshops en evenementen, probeert SBN iedereen die geinteresseerd is in martial arts bij elkaar te brengen. Onder leiding van topinstructeurs worden de volgende generatie instructeurs opgeleid. Tin Po Chan is binnen de SBN opgeleid tot hoofdinstructeur en is bevoegd voor het opleiden en trainen van studenten van alle niveau's.

Oprichter Tin Po

Al op jonge leeftijd is Tin Po begonnen met de vechtkunst die Shaolin kungfu heet. Onder leiding van Joost Warsanis, oprichter van de Shaolin International Federation (SIF) en Shaolin Bond Nederland (SBN) heeft hij vele jaren zware training genoten in zowel Nederland als China. Tin Po is net als elk ander instructeur van de SBN erg enthousiast om Shaolin kungfu bekender te maken door deze vechtkunst te promoten op zowel nationaal als internationaal niveau. Inmiddels geeft Tin Po niet als enige les en worden de lessen verzorgd door een team van ervaren instructeurs. Meer over Tin Po.

Shaolinbond Gradatiesysteem

Sinds 2007 heeft de SBN een rijkserkend gradatiesysteem, met te behalen examens en certificaten. Dit zorgt voor een duidelijke structuur binnen het uitgebreide Shaolin vechtkunst. Daarmee maakt het ook de verschillende opleidingen compleet, want na het behalen van het twaalfde examen wordt de kandidaat officieel instructeur die rijkserkend is. Lees verder.