23 JAN 2011

Kungfu Demonstratie en Workshop voor Kookaburra

Shaolin Kungfu Instituut Tinpo door T.P. Chan

Zaterdag 22 januari zijn we op bezoek geweest bij het Kinder en Jongeren Yoga Centrum Kookaburra van Maries Oostdijk-Follings. Het praktijk voor kinder-en jongerenyoga bestaat dan inmiddels 10 jaar. Maries is een goede kennis van ons en verdiept zich naast in yoga ook in andere kunsten zoals Shaolin Kungfu. Wij bewijzen met deze unieke bijeenkomst dat yoga en Shaolin op vele vlakken overeenkomsten heeft en dat het prima samen gaat.

In het kader van het 10 jarig bestaan van Kookaburra gaf Tin Po een demonstratie en vervolgens een workshop voor de bezoekers van het yogacentrum. Kinderen, jongeren, volwassenen en zelfs senioren deden hun uiterste best met deze korte workshop. We hebben korte elementen gepakt zoals stukken uit de Snake Fist, Adelaar en nog veel meer. De open dag was een groot succes en wij wensen Kookaburra en Maries een fantastische 2011 met dit spetterende begin!

Foto's:

Tin Po & Maries Het allerbelangrijkste is natuurlijk de basis! Everybody's Kung Fu Fighting! Shaolin Kung Fu! Even kijken of alles goed gaat De kinderen hadden erg veel plezier!