24 MEI 2010

Foto's: Nederlandse Kampioenschappen & Workshops van Shi Heng Jin

Shaolin Bond Nederland door T.P. Chan

De Shaolin Open Kampioenschap was een groot succes voor Tin Po Vechtkunst. Ook dit jaar was de competitie en niveau van vele deelnemers erg hoog. Toch wist Alain Cheung een tweede prijs te bemachtigen met zijn 'Xiao Hong Quan' in de categorie ongewapend traditioneel. Redouan Baktit heeft een mooie derde prijs gewonnen met 'Zhao Yang Quan'. Ook Kahsim Goeloe had deelgenomen aan deze kampioenschappen. Helaas, wist hij net niet in de prijzen te vallen, met een vierde plaats in dezelfde categorie ongewapend traditioneel. Maar niet getreurd, volgend jaar nieuwe kansen, nieuwe prijzen en nieuwe talenten!

Ook de verschillende workshops die werden gegeven door Shaolin monnik Shi Heng Jin waren enorm druk bezocht. Vooral de dierenstijlen waren erg in trek en bomvol. Deelnemers uit het hele land van verschillende sportscholen hebben deelgenomen aan deze workshops. Shaolinbond Nederland bewijst ook dit keer de meest betrouwbare en gekwalicifeerde vereniging te zijn voor het organiseren van dit soort grootse evenementen.

Bekijk hieronder de foto's van de Shaolin Open Kampioenschap en de workshops door Shi Heng Jin:

Foto's Workshops:

Tijger Workshop Tijger Workshop Bidsprinkhaan Workshop Bidsprinkhaan Workshop

Foto's Nederlandse Kampioenschappen 2010:

vlnr: Kahsim, Redouan, Shi Heng Jin & Poyan Alain Cheung & Tin Po Kahsim Goeloe & Tin Po vlnr: Joost Warsanis, Shi Heng Jin & Tin Po